Om mig

Hej!

Jag heter Ann Friberg Hammarin och det är jag som äger och driver Arector hudvård i Hammarby sjöstad.

Jag examinerades som Hudterapeut på Elisabetskolan i Stockholm år 1987, och blev anställd på Diatermisalongen. År 1989 tog jag över driften och ägarskapet för Diatermisalongen. Några år in på 1990-talet valde jag att dela salongen med min kompanjon. Vid årsskiftet 2014/15 bestämde jag mig för att 27 år på salong inne i Stockholms city fick vara nog, av buller och avgaser, inställda bussar och trafikstockningar, och en Slussenterminal som är på väg att falla ihop.
Nu ville jag åter starta och driva verksamhet i egen regi inom hudvård och kosmetik. Inriktningen skulle vara på traditionell hudvård såsom ansiktsbehandlingar, hårborttagning och diatermi med nålepilering samt försäljning av exklusiva hudvårdsprodukter, make-up produkter och bijouterier. Så har det blivit, och den 23 februari 2015 öppnade jag Arector hudvård på Båtbyggargatan 12 i Hammarby sjöstad.

Namnet Arector har för övrigt den betydelsen att det är en del i det latinska namnet för hårresarmuskeln (Arrector Pili) som är fäst till hårfollikeln i huden.