Sterex Produkter

Vi samarbetar med Sterex Electrolysis international Ltd, som tillverkar en av marknadens populäraste produktserier. Sterex produkter marknadsförs över hela världen och är internationellt certifierade enligt ISO9002

Arector säljer Sterex diatermiprodukter till auktoriserade hudterapeuter och salonger i Sverige. Vi erbjuder olika typer av epilatorer, nålar och efterbehandlingsprodukter till mycket fördelaktiga priser.

  Sterex diatermiprodukter
Avancerad teknologi inbyggt i en av marknadens populäraste produktserier.
  Sterex utvecklade världens första engångsnål för diatermi. Idag tillverkas steriliserade engångsnålar i olika typer av material med högsta möjliga kvalité. De är utvecklade och framtagna för att ge klienten minsta möjliga besvär och terapeuten högsta möjliga trygghet
  Epileringsnålar
Steriliserade engångsnålar. Modeller för F- och K-handtagTwo PieceOisolerade, isolerade och guldpleterade i storlekar mellan 2-5.
Dessa nålar är mycket följsamma och relativt böjliga.
  One Piece

Oisolerade
Dessa nålar är tillverkade i ett stycke och styvare än TwoPiece.

  Diatermihandtag

Handtagen har en unik form för bästa kontroll och komfort, vilket är mycket viktigt för att minimera risken för arbetsskador. Kabeln mellan handtag och apparat är också framtagen för att vara extremt lätt.
Handtagen är försedda med fingerknapp med guldpleterad kontakt för lång livslängd. Vid användning av fotpedal finns motsvarande handtag utan fingerknapp. Handtagen finns för F- och K-fattning

  Pincetter

Pincetter finns i två olika modeller. En med smalt skaft, som på bilden till vänster, och en med något bredare skaft ända ner till en kortare spets.
De är tillverkade i rostfritt stål.
Toppen har mycket skarp precision.
Pincetten levereras med ett starkt plastskydd.

  Krämer och Gels m.m.

Aloe Vera Gel, olika nyanser av hudfärgad kylbalsam (ofärgad, ljus och medium) och Witch Hazel Gel. Förpackningarna kan levereras i antingen tuber om 35 ml eller kabinmodell om 200 ml.